Здравейте!

Основана през 1992 година в югозападния район на България, нашата компания за дистрибуция на хранителни продукти е водещ партньор за доставка на световноизвестни марки, включително Филаделфия, McCain, D’Arta и много други. За нас тя е и бизнес за цялото семейство – вече второ поколение – и да бъдем старателни и добри е въпрос на вчера, днес и най-вече УТРЕ.

През годините сме изградили стабилни отношение с клиентите си и се гордеем, че предлагаме висококачествени храни и продукти.

Нашият успех не се ограничава само до дистрибуцията на глобални марки – през годините развихме и собствена серия продукти под марките “Рая” и “Куулшеф”. Тези брандове представляват нашите усилия да предложим уникални и иновативни храни, отговарящи на вкусовите и ценовите предпочитания на нашите клиенти.

През последните 5 години разширяваме своето портфолио, като влагаме усилия в новата сфера на онлайн пазаруване. С гордост можем да споделим, че сме първата компания в региона, която откри хранителен онлайн магазин. Това предоставя на нашите клиенти възможност за поръчка на техни любими храни и продукти от удобството на дома им или на работното място. С постоянен стремеж към иновации и усилия за предоставяне на най-доброто на нашите клиенти – и като продукт и като обслужване, продължаваме да развиваме нашата компания като основен оператор в хранителната индустрия в югозападния район на България.

Нашият основен приоритет и мисия са да предоставяме на своите клиенти постоянно обогатяващ се асортимент от нови и висококачествени хранителни продукти. Вярваме, че както качеството и разнообразието, така и удобството и цените на тези продукти създават истинската клиентска удовлетвореност. С постоянен фокус върху иновации и проследяване на последните тенденции в индустрията, работим усърдно, за да откриваме нови и вдъхновяващи вкусове, аромати и продукти. Нашата цел е да осигурим на клиентите ни повече от просто храни – истински кулинарни преживявания, които ги вдъхновяват и радват.